Diensten

DienstenGlonet BVBA biedt een gamma professionele IT-diensten aan om uw ICT-infrastructuur te onderhouden en te optimaliseren.
Wij analyseren uw bestaande omgeving en luisteren naar uw noden. Elk bedrijf is uniek en heeft zijn eigen IT-omgeving.
Glonet NV begeleidt u door de verschillende fases van het IT-project.
Onze diensten kunnen we onderverdelen in verschillende categorieën : IT Consultancy, Managed IT, Monitoring, Ondersteuning.

IT Consultancy

Bent u niet zeker welke richting u uit wil? Wij geven u graag raad, ook al is uw IT omgeving beperkt tot een paar PC’s.
Gezien onze jarenlange ervaring met ICT in de KMO zijn wij de ideale partner om samen met u over de toekomst na te denken. Wil u een algemene doorlichting van uw IT omgeving en/of processen? Wij verzorgen deze graag voor u, u ontvangt een uitgebreid rapport met eventuele pijnpunten en hun mogelijke oplossingen.

Glonet BVBA is gespecialiseerd in resultaatgerichte IT-diensten voor kmo’s. IT is geen doel op zich, maar een middel om de doelstellingen van uw onderneming te behalen. We geven u advies, bouwen een ICT-infrastructuur en netwerk naar uw noden, of onderhouden en beveiligen uw informaticapark.

Managed IT

Laat het beheer van uw serverpark en netwerk over aan specialisten die met u meedenken. Onze managed IT diensten bezorgen u een eigen IT departement op afstand, en omvatten alle gangbare zaken: van ondersteuning aan de gebruikers tot consultancy voor beslissingsnemers. We verhogen ook uw bedrijfszekerheid door het opzetten van monitoring van uw hardware en patch management, en voorzien de nodige kennisoverdracht waar nodig.

Monitoring

U hebt ongetwijfeld een backup, maar bent u wel zeker dat deze correct werkt? Zorg dat u zeker bent van een goede werking van uw servers en netwerk, laat ons uw servers en netwerk monitoren, zodat u zich op uw business kan concentreren. We volgen uw hardware en software 24/7 op, zodat we proactief te werk kunnen gaan en problemen oplossen voordat ze zich stellen.

Ondersteuning

Onze mensen zijn getrainde professionals, en helpen u graag verder om uw probleem op te lossen. Door onze can-do mentaliteit en klantgerichtheid wordt uw probleem onmiddelijk aangepakt en opgevolgd tot er een oplossing is. U kan beroep op ons doen op afroep of via formules die aan uw noden aangepast worden.