Overzicht

Van consultancy tot dagelijks beheer van je ICT-infrastructuur

Een stabiele ICT-infrastructuur verkrijg je niet enkel door de installatie en configuratie van producten. Periodiek onderhoud is hierbij doorslaggevend. Glonet staat je graag bij voor het beheer en monitoren van je ICT-omgeving.   Ook voor advies over een toekomstgerichte ICT-oplossing zit je bij ons goed.

 • ICT-consultancy

  Jouw ICT-netwerk, onze passie: dat is het levensmotto van Glonet. Van het ontwerp van je ICT-netwerk tot een volledige doorlichting van je ICT-omgeving. Hoe groot of klein je vraag ook is, we adviseren je graag over de mogelijkheden voor je ICT-omgeving. Op maat van je bedrijf, je huidige situatie en je noden in de toekomst.

 • Managed ICT

  Heb je geen eigen ICT-afdeling of onvoldoende kennis in huis? Glonet neemt met gemak het volledig beheer van je ICT-infrastructuur over. Indien gewenst werken we samen met je ICT-medewerkers. Met onze managed ICT-diensten krijg je een ICT-departement op afstand dat je gebruikers ondersteunt alsof we deel zijn van je onderneming.

 • Monitoring & Support

  Net zoals je wagen geregeld op onderhoud moet, heeft je ICT-infrastructuur baat bij een periodieke check-up. Door het 24/7 monitoren van je servers, werkstations en netwerk gaan we proactief te werk en lossen we problemen op nog voor ze zich stellen. Onze gecertificeerde medewerkers hebben de nodige kennis en expertise over de laatste ontwikkelingen.

  Ook voor de ondersteuning van alle werknemers en de ICT-afdeling kan je beroep doen op onze experten. Glonet pakt elk probleem professioneel aan van begin tot einde.

 • Security

  Je ICT-netwerk beveiligen tegen mogelijke datalekken of inbreuken op de privacy is een must. Een firewall of antivirus alleen is vandaag de dag niet meer voldoende.

  Een beveiligingsbreuk kan je namelijk niet alleen veel tijd maar ook veel geld kosten. Glonet voert graag een audit en diepgaande analyse uit om de pijnpunten in je infrastructuur bloot te leggen en een gepaste oplossing uit te werken.

  Bij Glonet stellen we ook steeds een back-up in de cloud voor. Dat is namelijk de basis van je beveiliging. Zelfs met de meest geavanceerde security oplossing, is een goede back-up van al je data onmisbaar. Bovendien bieden we onze monitoring diensten aan voor het dagelijks beheer van je security.

Geef problemen in je ICT-infrastructuur geen kans. Contacteer Glonet en ontdek onze diverse diensten.